Over [JV]

Ik ben joyce vieth,

enthousiaste sidekick en expert op het gebied van marketing & communicatie. Met mijn creatieve geest in combinatie met gezond verstand en veel humor zorg ik ervoor dat jouw bedrijf zo snel mogelijk meer grip krijgt op marketing. 

DE KRACHT VAN

Mijn krachten, als specialist op het gebied van business presentatie en het aanbrengen van structuur binnen de organisatie, bundel ik samen in mijn nieuwe organisatie: [JV] Joyce Vieth [PR Sidekick & Business Support]!

FOCUS

Heb jij focus op je eigen business? Of ben je uren bezig met werkzaamheden die veel energie, tijd en geld kosten en tot nu toe weinig opleveren?

Stel je voor dat je gewoon weer bezig kunt zijn met hetgeen waar jij goed in bent en waar jij plezier uit haalt. Als [JV] PR Sidekick & Business Support help ik bedrijven met structurele verbetering in marketing.

SUPPORT

Uit ervaring blijkt dat veel bedrijven geen verantwoordelijke hebben voor PR zaken. Veel verschillende projecten tegelijk en geen duidelijke strategie. Is dit in jouw business ook een onderschoven taak?
Zonde, want dit kan juist het verschil maken dat de klant bij jou aanhaakt en niet bij de concurrent naar binnen loopt.

Goede voorbereiding is de ‘KEY TO SUCCES’ en dat is exact wat ik wil gaan doen. Ervoor zorgen dat de basis en goede voorbereiding staat als een huis. Met een overzichtelijke planning en SUPPORT geven aan jouw marketingzaken. Door meer overzicht te creëren, PR werk uit handen te nemen en in combinatie met goed beeldmateriaal in te zetten, zorg ik ervoor dat de online verwachting ook overeenkomt met de werkelijkheid als de klant zich aanhaakt bij jouw bedrijf.

KICK START

In plaats van ongestructureerde en tijdrovende marketing deel ik graag mijn bewezen PR Kickstart aanpak. Met jarenlange ervaring binnen verschillende branches en bedrijven heb ik een veel doeltreffender structuur ontwikkeld. Dit bespaart je ook nog eens veel tijd.  

[JV] Joyce Vieth [PR Sidekick & Business Support] is bij uitstek geschikt voor MKB en ZZP’ers om te supporten bij hun PR struggles. Ik help je beter te presenteren, een eigen imago te creëren en ook structuur aan te brengen binnen de organisatie. Tijdens de eerste afspraak brengen we in kaart waar binnen jouw bedrijf de behoefte ligt aan ondersteuning. We kunnen vervolgens direct bekijken welke mogelijkheden er zijn om dit te verbeteren.

Portret Joyce Vieth ontdekken