Tijdloos

Tijdloos

Afgelopen weekend speelde tijd totaal geen rol, maar dat werd me pas achteraf duidelijk. Het was tijd voor gezelligheid met vrienden. Tijd om met elkaar bij te kletsen, tijd voor elkaar en tot in de nachtelijke uurtjes. Gelukkig was er voor die tijd al een camping en tent opgebouwd. Ja je leest het goed: we gingen kamperen bij ‘De Boer’, Marloes de Boer!  ‘Even lekker weg in eigen land’. Een uitdrukking die in de zomervakantie van 2020 een hele nieuwe lading heeft gekregen. Maar die ook meer dan lekker uitvoerbaar is. Gewoon in de tuin maken we het gezellig en komt de creativiteit naar boven. Sommigen gaan dan ook helemaal los en trekken het thema het hele weekend door (met dank aan Marloes). Zo kwamen we zondag terecht op het Ermerstrand en bleek het festival ‘Tijdloos’ te zijn. Het festival is vijf weken dé plek om te chillen en waar het nu, waar de tijd, afspraken en drukke agenda’s achter je ligt. Waar je mag zijn wie je bent, doen waar je zin in hebt en droomt over nieuwe doelen. Waar we eerst nog wat sceptisch rondliepen werden we al snel verleid door de heerlijke flow. Eerst maar eens rustig wat drinken op het terras… 

We zagen de djembés al voorbijkomen en op het strand werd een workshop gegeven. De muziek en het ritme zorgen ervoor dat je wel mee moet doen. De energie van zo’n groep en het euforische gevoel als je met elkaar in een korte tijd iets moois kunt creëren is gaaf.

Datzelfde gevoel krijg ik ook bij een project waar ik momenteel mee bezig ben. Waar we met een team langzaamaan een platform bouwen. Een plek waar ieder zijn/haar kwaliteiten kan inzetten om tot een mooi resultaat te komen, zodat we dit landelijk de markt op kunnen knallen. Maar hierover vertel ik binnenkort meer.

Terug naar het strand waar verderop onze aandacht werd getrokken door een dame die sierlijke bewegingen maakte met een hoelahoep op muziek. Ziet er makkelijk uit, van afstand, en ach we zijn er nu toch. Dus voordat je ’t weet sta je te hoelahoepen op het strand. Zo lenig als ik ben (not) blijk ik toch ‘de warrior move’ erg snel onder de knie te hebben met een hoelahoep. Dat geeft ook een boost voor je zelfvertrouwen. Vooral als blijkt dat je ook nog eens gefilmd wordt door de productiemaatschappij van ID&T voor een promofilm. Dus als we later op de dag op het strand de silent disco zien, bedenken we ons ook geen moment en gaan we gewoon. Dansen en lachen met de zon op je huid en voetjes in het water. We vergeten gewoon even de tijd. 

Terwijl ik dit schrijf gaat de maandelijkse sirene…het is 12.00 uur en de eerste maandag van de maand…dus direct weer terug naar de realiteit en de tikken van de klok. Back tot work! Ik wens iedereen weer een fijne werkweek en kom maar op met die tropische temperaturen die ons te wachten staat. Fijn voor iedereen die in eigen land op vakantie kan of thuis mag genieten. Ik heb weer een bak aan energie, zin in nieuwe (zakelijke) avonturen en kijk met een grote glimlach terug op een heerlijk gezellig tijdloos weekend. Mooi dat we zowel privé als zakelijk leuke dingen kunnen doen en de tijd dan aan ons voorbijvliegt.

Eén reactie op “Tijdloos”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.