Kansen zien en kansen grijpen

Wat brengt 2021? Heb jij jouw (marketing)plannen al geregeld? Het is altijd een mooi moment om te starten met impact maken met jouw bedrijf en om de klanten te raken die je wilt bereiken, maar starten in januari heeft iets magisch…

Een nieuw jaar met nieuwe kansen om op een slimme manier en via de juiste kanalen jouw ideale klant aan te spreken. Dus naast werken in je bedrijf is het goed om ook in 2021 te blijven werken áán je bedrijf. Om jouw bedrijf te laten groeien moet je dan ook af en toe durven stilstaan. Daar is januari een uitgelezen moment voor. Heb jij bijvoorbeeld al de balans gevonden in authenticiteit uitstralen en de expert status delen? Of werk je daar nog aan?

Afgelopen jaar heb ik een mooie mix van ondernemers mogen helpen. Want het maakt niet uit of je nu nog aan het begin staat, een hoofd vol plannen hebt of al wat jaren als ondernemer onderweg bent. Eenmaal aan het ondernemen heb je de neiging om non-stop door te gaan en zal je soms door ad hoc dingen opgeslokt worden. Om ervoor te zorgen dat je niet uit het oog verliest waarom je ooit begonnen bent of naar welk doel je nou aan het toewerken bent, moet je soms even (durven) stilstaan. Sommigen worden juist nu door de lockdown gedwongen om stil te staan. Zie het als een mooi moment om in te kunnen springen op ontwikkelingen en het grote geheel even goed te bekijken. Zie kansen, grijp je kans en blijf in 2021 bouwen aan een ijzersterk merk. Maak impact en kick some…!

Joyce Vieth
PR Sidekick & Business Support

IMG_2829

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.